Team Eid sesong "kick-off"

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 2. Mai 2021


 

En fantastisk gjeng utøvere, trenere og støtteapparat sparket i går treningen for 2021/22 sesongen i gang med Boot Camp etterfulgt av premieutdeling og pizza. 

Kreativt og gøy – nedenfor følger litt om dagen fra lagleder i Team Eid; Einar Børve 

Utøverne fikk beskjed om å møte på Blakstad skole kl 10 på lørdag, det eneste de viste var at de skulle være aktive i en del timer. Der fikk de nye medlemmer utdelt Team Eid tøy.

De fikk også beskjed om å sykle til Holmen for post 1. På post en ble de inndelt i 2 manns lag for å utføre turorienterings oppgave. Deretter måtte de sykle til Elnestangen for post 2. Der måtte de individuelt løse oppgave «Gåten» Deretter syklet de til Sjøstrand hvor de lagvis må fylle sandsekker med total 30 kg sand som de deretter løpe en løype med forskjellige type hinder. På Sjøstrand ble det også servert Hotvedt vafler fra Esso i Heggedal. De to siste postene var på Arnestad hvor de først måtte gjennom øvelsen « skranke» og deretter var det en lagvis Vollyball øvelse. 

Til slutt var det Pizza og premieutdeling. Dagens « pall» var Celine og Ludvig hadde like mange poeng, men Celine vant pga flest seiere. Vegard ble nr 3

En flott start på sesongen med godt humør og mye latter.


0 Kommentar

Eidssprinten 2. mars - Resultater og startlister

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 1. Mar 2019

Eidsprinten 2019 - Resultatlister Rangerte.pdf

Eidsprinten 2019 - Startlister Rangerte - Innledende.pdf

Eidsprinten 2019 - Startlister Urangerte.pdf


Program 2019 oppdatert .pdf

http://www.vul.no/ski/eidsprinten-2019/

Første start er kl 10.

Duostafett med to deltakere på hvert lag. Stilart er: FRISTIL

Alle lag i klassene 8 til 10 år går 2 heat. Alle disse heatene er satt opp på forhånd. Det rangeres ikke, og alle premieres likt. Disse klassene går kort løype på ca 400 meter.400m .

11-12 går ca 900 m løype og 13-14 en lengre løype på ca 1000 meter. Mix-lag går i gutteklassen. Det rangeres i disse klassene, men alle får premie.

NB Vi oppfordrer til å bruke VIPPS 71333.

Det er store begrensninger på parkering grunnet mildværet. Alle oppfordres til samkjøring. 


0 Kommentar

Eidsprinten lørdag 2.mars - startlister

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 28. Feb 2019

Program 2019.docx

http://www.vul.no/ski/eidsprinten-2019/

Første start er kl 10.

Duostafett med to deltakere på hvert lag. Stilart er: FRISTIL

Alle lag i klassene 8 til 10 år går 2 heat. Alle disse heatene er satt opp på forhånd. Det rangeres ikke, og alle premieres likt. Disse klassene går kort løype på ca 450 meter.

Opplegget for klasser 11 til 16 år er avhengig av antall deltakere og vil avklares nærmere rennstart. Disse klassene går en lengre løype på ca 950 meter. Mix-lag går i gutteklassen. Det rangeres i disse klassene, men alle får premie.

NB det er viktig å informere foreldre at det er trolig store begrensninger på parkering grunnet mildværet. Alle oppfordres til samkjøring. 


0 Kommentar

Karusellrenn tirsdag 5. februar kl 18.00

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 24. Jan 2019

 

 

Karusellrenn tirsdag 5. februar kl 18.00

Rennet går i klassisk stil. Rennet går i de samme løypene som i fjor, med innslag av skicross. Alle HIL sine aktive medlemmer i langrennsgruppene er automatisk påmeldte. Velkommen!

Startliste vedlagt (etteranmeldinger, evt feil staving av navn e.l. tas på oppmøte)

Startliste Telenor 05.02.19.xls

Rennet er avhengig av dugnad fra HIL medlemmer. Vedlagt liste over navn, ansvar og oppgaver til førstkommende tirsdag. De ansvarlige for oppgavene er i rødt. De ansvarlige tar kontakt med dere vedrørende oppmøtetid. De som har x eller evt blank er tilgjengelige for diverse/oppstående oppgaver... eller skal ha dugnad senere i vinter. Spørsmål rettes til aresaga66@gmail.com.

Dugnad Telenor karusell 5 feb -19.xlsx  


 


 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline