Team Eid sesong "kick-off"

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 2. Mai 2021


 

En fantastisk gjeng utøvere, trenere og støtteapparat sparket i går treningen for 2021/22 sesongen i gang med Boot Camp etterfulgt av premieutdeling og pizza. 

Kreativt og gøy – nedenfor følger litt om dagen fra lagleder i Team Eid; Einar Børve 

Utøverne fikk beskjed om å møte på Blakstad skole kl 10 på lørdag, det eneste de viste var at de skulle være aktive i en del timer. Der fikk de nye medlemmer utdelt Team Eid tøy.

De fikk også beskjed om å sykle til Holmen for post 1. På post en ble de inndelt i 2 manns lag for å utføre turorienterings oppgave. Deretter måtte de sykle til Elnestangen for post 2. Der måtte de individuelt løse oppgave «Gåten» Deretter syklet de til Sjøstrand hvor de lagvis må fylle sandsekker med total 30 kg sand som de deretter løpe en løype med forskjellige type hinder. På Sjøstrand ble det også servert Hotvedt vafler fra Esso i Heggedal. De to siste postene var på Arnestad hvor de først måtte gjennom øvelsen « skranke» og deretter var det en lagvis Vollyball øvelse. 

Til slutt var det Pizza og premieutdeling. Dagens « pall» var Celine og Ludvig hadde like mange poeng, men Celine vant pga flest seiere. Vegard ble nr 3

En flott start på sesongen med godt humør og mye latter.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline